Bianca

Boxnummer: 1024

Medium Bianca

Introductie:

Medium, krijgt beelden door, ziet stukjes film.
Helderziend, -voelend, -wetend, -ruikend en -horend
kaartleggingen met Rider Waite tarot en verschillende engelen kaarten.
U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan
Fotoreading

Over mij:

Hallo lieve jij, leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel.
Ik stel me dan ook graag even aan je voor.

Mijn naam is Bianca,
 
Geboren met een sterke intuïtie, maak ik contact met de andere wereld en kan hierdoor fungeren als communicatie kanaal. Zo ontvang ik informatie die belangrijk of noodzakelijk kan zijn voor de persoonlijke groei van degene die bij mij op consult komt. 
Deze informatie kan ik doorkrijgen tijdens ons gesprek aan de telefoon, intuïtief bijenwastekening maken en lezen, d.m.v. een foto, energie aanvoelen van voorwerpen (sieraden zoals ringen, horloge, ketting), en m.b.v. Rider Waite Tarot en andere Engelen kaarten.
 
Als kind zijnde was ik altijd al heel erg gevoelig, wist sferen en mensen goed aan te voelen.
 
Gaandeweg in mijn leven ben ik gevormd door mijn heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en het vermogen om te communiceren met overledenen en wezens uit de lichtwereld.
Het leren is nooit klaar natuurlijk.
 
Mijn doel is om mensen te helpen door middel van de antwoorden, inzichten en boodschappen, die ik door mag krijgen, dit doe ik eerlijk, zuiver en oprecht. Het is fijn om te zien hoe mensen bewuster worden en daardoor meer in hun eigen kracht en energie komen.
 
Het verlangen wat ik als kind al had naar het spirituele en de drang om mensen verder te helpen, leidde ertoe dat ik meerdere opleidingen ben gaan doen.
Verder heb ik vele boeken gelezen om mezelf te ontwikkelingen tot wie ik nu ben.
Helderziendheid, heldervoelend, helderruikend, helderhorend en helderwetend werden steeds sterker ontwikkeld. Totdat ik het zeker wist, hier moet en wil ik iets mee gaan doen, dit ben ik!
 
Bent u op zoek naar antwoorden, naar zelfkennis of heeft u misschien een advies nodig? Ik kan u helpen om op het goede spoor te komen naar meer begrip en/of innerlijke balans. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. Tarot kaarten. Met de Tarot kaarten kan ik u helpen met het krijgen van inzicht in de problemen die u op dit moment ervaart.
 
Daarnaast maak ik vaak gebruik van mijn heldervoelendheid. U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan.
 
 Namaste 🙏
 Bianca


Foto reading met Bianca

Foto reading met Bianca is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Bianca krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Bianca welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Bianca heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions