Carol Ann

Boxnummer: 1025

Introductie:

Helderziend, -voelend, -wetend en -horend
Gespecialiseerd in relaties, vragen over werk
psychische problemen en traumahealing
Astrologe nine star ki
kaartleggingen en pendelen
fotoreading

Over mij:

Hallo, ik ben Carol Ann

Via mijn gidsen, intuïtie en paranormale gaven zoals helder-, zien, -voelen, -weten en horen,  krijg ik inzichten en antwoorden op je vragen door.  Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring.

In ieders leven zijn er mooie maar ook moeilijke momenten.  Soms kan het fijn zijn advies of steun te krijgen bij het beantwoorden van vragen die voor jou belangrijk zijn. Dit kan gaan over werk, de liefde, je bedrijf, financiën, spirituele ontwikkeling of iets anders.
 
Als gespecialiseerde op het gebied van relaties en trauma's kan ik je helpen om inzicht te geven bij vragen over je relaties, het verwerken van trauma's, onverwerkte emoties vanuit je jeugd of je volwassen leven. Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme en seksueel misbruik.
 
Praktische vragen op het gebied van werk, solliciteren, loopbaan, ontslag  en arbeidsrecht kan ik ook voor je beantwoorden door mijn jarenlange ervaring als personeelsadviseur , ik ben opgeleid in het personeelsmanagement.

Met je geboortedatum kan ik je elementen berekenen (astrologie nine star ki) en inzicht geven in je persoonlijkheid, talenten, valkuilen, loopbaanmogelijkheden, innerlijk kind, en de manier waarop je handelt in het dagelijks leven.
Ook  kan ik aan de hand van  je geboortedatum en datum van de oprichting van je bedrijf  kijken wat dit voor jou betekent en richtlijnen geven hoe je het beste in jouw situatie kan omgaan met de huidige situatie.
 
 


Foto reading met Carol Ann

Foto reading met Carol Ann is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Carol Ann krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Carol Ann welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Carol Ann heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions