Rietske

Boxnummer: 1007

Medium Rietske

Introductie:

Heldervoelend, -ziend en -wetend medium, spiritueel coach. Bijstand om tot inzicht en duidelijkheid te komen bij levensvragen

Over mij:

Ik ben een helderziend, -voelend en -wetend medium. Door het aanvoelen van uw energie en in contact met uw eigen begeleiding, kan ik u bijstaan bij het vinden van een antwoord op vragen over relaties of in situaties van twijfel, conflict en onzekerheid. 

 Vanuit zuiverheid, eerlijkheid en in alle eenvoud sta ik u graag bij om tot inzicht en antwoorden te komen, eventueel ook over karmische en emotionele achtergronden. 
 Om tot innerlijke harmonie en weloverwogen keuzes te komen, is inzicht erg belangrijk. Van daaruit en vanuit uw eigen verantwoordelijkheid over uw leven en welzijn, kan heling plaatsvinden en kan u terug in uw eigen kracht komen. 

 Als ´lichtwerkster´ begeleid ik mensen om emotionele blokkades los te kunnen laten, zodat ieder weer mag zijn zoals hij/zij IS, in vrijheid, gelijkheid en liefde. 


Foto reading met Rietske

Foto reading met Rietske is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Rietske krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Rietske welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Rietske heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions